Kampioen met 22.000 fietskilometers

In het bijzijn van honderdveertig mensen werden zaterdag 19 december de jaarprijzen uitgereikt door Regionale Toerfietsclub de Veluwerijders. Winnaar van het randonneurskampioenschap werd Lidya Leeners. Zij reed evenals vorig jaar de meeste kilometers in het afgelopen seizoen. Het waren er ruim 22.000.Tweede werd Willem Boskamp en derde Simon Sas. Winnaar van de tijdrit en daarmee clubkampioen werd Jan van Oeveren, gevolgd door Arnoud de Boer en Marten van Zandwijk.
De Veluwerijders hadden al een actieve middag in de buitenlucht achter de rug. Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan werd een speciale jubileum puzzeltocht georganiseerd door het bos. Het feest werd afgesloten met een winterse maaltijd, een uitgebreid stamppotbuffet.

RTC de Veluwerijders is een actieve fietsclub met ruim tweehonderd leden. Momenteel rijdt een enkeling nog op de weg, de meeste leden zijn te vinden op de mountainbike routes. Op 1 maart start het wegseizoen op de racefiets met een uitgebreid programma zodat vrijwel op elke dag langere of kortere ritten gemaakt kunnen worden. Nieuwe leden, ervaren of beginneling, met of zonder racefiets zijn van harte welkom.
Voor informatie: info@veluwerijders.nl of secretariaat: tel 026-3617717
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.