Meisjes B1 Bruvoc kampioen

Het Meisjes B1-team van volleybalvereniging Bruvoc schrijft geschiedenis. Nog nooit eerder is een B jeugdteam van Bruvoc namelijk kampioen geworden, maar deze keer is meisjes B1 erin geslaagd om alle andere teams achter zich te laten in de competitie.

De laatste wedstrijd moest gewonnen worden met een stand van minimaal 3-1, een 2-2 zou niet voldoende zijn om Terwolde (die deze competitie getraind en gecoacht wordt door de voormalig coach/trainer van Bruvoc ) te verslaan. Met een afgeladen tribune vol enthousiaste familieleden, vrienden en verenigingsleden werden de meiden flink aangemoedigd en steeds fanatieker. De zenuwen konden ze goed in bedwang houden en uiteindelijk wonnen ze. Er was taart en er was champagne (zonder alcohol weliswaar) maar toch moest dit onder de douche genuttigd worden. Het kampioensteam bestaat uit Sara, Nienke, Geraldine, Marije, Sanny, Kim, Jolijn, Rinske en coach Theo.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.