Home / Laag-Keppel / Maatregelen jaarwisseling gemeente Brummen

Maatregelen jaarwisseling gemeente Brummen

Rondom de jaarwisseling wordt er weer een aantal maatregelen genomen in de gemeente Brummen, die ervoor moeten zorgen dat de overgang van het oude naar het nieuwe jaar soepel verloopt. De ondergrondse milieustraten worden afgesloten en er is extra toezicht, door politie en de gemeentelijke milieucontroleur, op de naleving van de spelregels met betrekking tot vuurwerk.

De ondergrondse milieustraten worden van donderdag 31 december tot met zaterdag 2 januari afgesloten. Dit geldt voor de inworp-openingen die zonder pasje gratis gebruikt kunnen worden. Afval mag tijdens deze dagen niet naast de containers geplaatst worden. Hier controleert de milieupolitie extra op.

Vuurwerk mag van dinsdag 29 tot en met donderdag 31 december verkocht worden. In de gemeente Brummen zijn drie officiële verkooppunten; de bouwmarkten van Fixet in Brummen en Eerbeek en de Gelderse Vuurwerkhal in Eerbeek. Op donderdag 31 december mag vanaf 10.00 uur vuurwerk afgestoken worden. Jongeren die zich niet aan de regels houden, kunnen door de politie worden opgepakt.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.