Maatregelen jaarwisseling gemeente Brummen

Rondom de jaarwisseling wordt er weer een aantal maatregelen genomen in de gemeente Brummen, die ervoor moeten zorgen dat de overgang van het oude naar het nieuwe jaar soepel verloopt. De ondergrondse milieustraten worden afgesloten en er is extra toezicht, door politie en de gemeentelijke milieucontroleur, op de naleving van de spelregels met betrekking tot vuurwerk.

De ondergrondse milieustraten worden van donderdag 31 december tot met zaterdag 2 januari afgesloten. Dit geldt voor de inworp-openingen die zonder pasje gratis gebruikt kunnen worden. Afval mag tijdens deze dagen niet naast de containers geplaatst worden. Hier controleert de milieupolitie extra op.

Vuurwerk mag van dinsdag 29 tot en met donderdag 31 december verkocht worden. In de gemeente Brummen zijn drie officiële verkooppunten; de bouwmarkten van Fixet in Brummen en Eerbeek en de Gelderse Vuurwerkhal in Eerbeek. Op donderdag 31 december mag vanaf 10.00 uur vuurwerk afgestoken worden. Jongeren die zich niet aan de regels houden, kunnen door de politie worden opgepakt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.