Home / Bronckhorst / Mulderije lijsttrekker VVD Bronckhorst

Mulderije lijsttrekker VVD Bronckhorst

Dorien Mulderije is tijdens de ledenvergadering van VVD Bronckhorst gekozen tot lijsttrekker van de VVD voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Mulderije is al enkele jaren fractievoorzitter en vóór de gemeentelijke herindeling was zij wethouder in Vorden. Op de tweede en derde plek zijn Marja Hartman en Bennie Wisselink gekozen. Dorien Mulderije en haar ploeg gaan de komende maanden actief de verkiezingsstrijd aan. Speerpunten daarbij zijn veiligheid, economische ontwikkeling en leefbaarheid. De VVD Bronckhorst vindt dat de gemeente er voor haar inwoners moet zijn en niet andersom.
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.