Mulderije lijsttrekker VVD Bronckhorst

Dorien Mulderije is tijdens de ledenvergadering van VVD Bronckhorst gekozen tot lijsttrekker van de VVD voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Mulderije is al enkele jaren fractievoorzitter en vóór de gemeentelijke herindeling was zij wethouder in Vorden. Op de tweede en derde plek zijn Marja Hartman en Bennie Wisselink gekozen. Dorien Mulderije en haar ploeg gaan de komende maanden actief de verkiezingsstrijd aan. Speerpunten daarbij zijn veiligheid, economische ontwikkeling en leefbaarheid. De VVD Bronckhorst vindt dat de gemeente er voor haar inwoners moet zijn en niet andersom.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.