Velpse turnster Lyn Geurken haalt brons

Vorige week heeft Lyn Geurken turnster van AAC uit Velp een goede wedstrijd geturnd in Twello. Ze moest de strijd aanbinden met 30 tunsters uit het district Gelderland. Met een zeer sterke balk oefening (score 11.066) met stabiele flik-flakken en een arabier, startte de wedstrijd goed. Op vloer  score 11,85) voor het eerst een oefening met drie schroeven in vier acrobatische series. Op sprong turnde Geurken een spectaculaire Tskahara (score 12,466) die veel punten opleverde. Het laatste onderdeel was haar favoriete toestel de brug (score 11,065). Met handstanden reuzenzwaaien en een echt vlucht element met halve schroef, eindigde haar wedstrijd zonder grote fouten
Met een totaal score van 47,032 eindigde Lyn op een derde plaats. Een prima basis voor de rest van het seizoen. In januari en februari zullen nog twee wedstrijden bepalen of Lyn Geurken door mag stromen naar de landelijke finales. Maar met een resultaat als in deze wedstrijd zou dat moeten kunnen. Haar trainsters Linda Verschuren en de Velpse Carlien Kooderings zijn tevreden over de resultaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.