Provincie past tarieven Regiotaxi aan

De provincie Gelderland is verantwoordelijk voor het vaststellen van de tarieven van het regionaal openbaar vervoer inclusief Regiotaxi. Gedeputeerde Staten hebben de tarieven voor Regiotaxi in 2010 vastgesteld. Het tarief van 1,75 euro per zone wordt, na een aantal jaren ongewijzigd te zijn gebleven, aangepast aan de gestegen lonen en prijzen en op 1,85 euro gebracht. Het tarief van 1,- euro per zone blijft ook in 2010 geldig ‘s avonds na 19.00 uur en in het weekend. Vanaf januari 2009 was dit tarief als pilot ingevoerd om de bereikbaarheid op het platteland te verbeteren. Consumentenplatform Rocov heeft met de tariefaanpassing ingestemd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.