Home / Regio / Provincie past tarieven Regiotaxi aan

Provincie past tarieven Regiotaxi aan

De provincie Gelderland is verantwoordelijk voor het vaststellen van de tarieven van het regionaal openbaar vervoer inclusief Regiotaxi. Gedeputeerde Staten hebben de tarieven voor Regiotaxi in 2010 vastgesteld. Het tarief van 1,75 euro per zone wordt, na een aantal jaren ongewijzigd te zijn gebleven, aangepast aan de gestegen lonen en prijzen en op 1,85 euro gebracht. Het tarief van 1,- euro per zone blijft ook in 2010 geldig ‘s avonds na 19.00 uur en in het weekend. Vanaf januari 2009 was dit tarief als pilot ingevoerd om de bereikbaarheid op het platteland te verbeteren. Consumentenplatform Rocov heeft met de tariefaanpassing ingestemd.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.