Home / Doesburg / Nieuwe buslijnen Doesburg – Zevenaar en Duiven

Nieuwe buslijnen Doesburg – Zevenaar en Duiven

DOESBURG – Per bus reizen van Doesburg naar Zevenaar en Duiven reizen kan sinds maandag makkelijker. Op de twee trajecten wordt een nieuwe buslijn geïntroduceerd. Lijn 64 loopt van Doesburg (Koepoortwal) naar Angerlo, Loil, Didam en Zevenaar (station). Deze bus rijdt van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 19.00 uur twee keer per uur. Lijn 65 gaat van Doesburg naar Giesbeek, Lathum, Nieuwgraaf en Duiven (station). Ook deze bus rijdt alleen op werkdagen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.