FC de Ark en Gangsterboys winnen zaalvoetbal

Breedtesport Doesburg heeft in samenwerking met Sportclub Doesburg op maandag 21 december wederom een succesvol schoolzaalvoetbaltoernooi gehouden. In totaal voetbalden 152 Doesburgse basisschoolkinderen uit groep 5 tot en met 8 in sporthal Beumerskamp. FC De Ark en de Gangsterboys gingen er uiteindelijk met de eerste prijs vandoor.

Ondanks de sneeuwval kwamen veel kinderen naar sporthal Beumerskamp gekomen voor het traditionele schoolzaalvoetbaltoernooi. Om 9.30 uur startte de eerste wedstrijd in de categorie van groep 5 en 6. Om 12.30 uur floot de scheidsrechter van Sportclub Doesburg het eindsignaal van de finale. FC De Ark van basisschool De Ark Stad mag zich nu een heel jaar kampioen noemen. Het team De Horizon Ooi Boys van basisschool De Horizon Ooi is als tweede geëindigd en de Voetbal Freaks van De Horizon Stad werden derde.
Om 13.30 uur was het de beurt aan de categorie groep 7 en 8. De spannende finale tussen het team Gangsterboys van De Wetelaar en het team de Kerstmannen van De Horizon Ooi eindigde na een 1-1 stand in penalty’s. Uiteindelijk is het team Gangsterboys de kampioen geworden. Op de derde plaats is het team de Nikes van de Ark Beinum geëindigd.
De hulp en medewerking van Sportclub Doesburg droeg flink bij tot het slagen van dit evenement.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.