Schilderijen uit Beekbergen in Wintercircus

Cursisten van de kleine academie van lerares Elly Bos in Beekbergen exposeren net als vorige jaren hun werkstukken in het Winter Circus van Wim Zomer, dat van 23 december t/m 3 januari staat opgesteld in Apeldoorn-Zuid.

De kunstwerken zijn voor en na de voorstellingen en tijdens de pauze in de corridor van de circustenten te bezichtigen. Er zijn ruim 40 schilderijen en tekeningen te zien met erg uiteenlopende onderwerpen. Opvallend is het grote aantal dieren dat geëxposeerd wordt. Er zijn circusdieren geschilderd, maar ook dieren in de natuur. Het is duidelijk dat veel deelnemers zich door het circus hebben laten inspireren. Aardig om te weten is dat de helft van de schilderijen van beginners is. Het was voor de cursisten leuk en leerzaam dat ze ook tijdens de repetities in het circus mochten komen tekenen en schilderen.

Meer info: Elly Bos, tel. 06-23041449 of 055-5062183
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.