Ronald Stougie nieuwe lijsttrekker PvdA

ZEVENAAR – De leden van de Partij van de Arbeid in Zevenaar hebben Ronald Stougie gekozen als lijsttrekker voor de parij bij de verkiezingen van de gemeenteraad in maart 2010. Ronald Stougie is al raadslid en maakt deel uit van de fractie van de sociaal-democraten in de huidige gemeenteraad van Zevenaar. Hij is tevens kandidaat voor een wethoudersfuntie als de PvdA na de verkiezingen deel mag nemen aan de vorming van een nieuw college van Burgemeester en wethouders.
Op nummer twee staat Marcel Lap, op drie Stef Bijl, op vier Nathani Sluiter en op vijf Hanneke Houtsma. Stef Bijl is de huidige fractievoorzitter en hij is ook kandidaat voor een wethoudersfunctie. De volledige lijst van de PvdA telt vierentwintig kandidaten. In het verkiezingsprogramma voor de komende raadsperiode ontwouwt de partij haar visie op onderwerpen als voorzieningen in de wijken van Zevenaar en in de dorpen van de gemeente, de mogelijke doortrekking van de A15, de toekomst van het BAT-terrein, het minimabeleid, huisvesting voor scholen en zorg en dienstverlening voor de burgers van Zevenaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.