Home / Oosterhuizen / Een wit kerstfeest

Een wit kerstfeest

OOSTERHUZEN – In de school in Oosterhuizen hebben de kinderen van basisschool Oosterhuizen niets te klagen gehad. De hele omgeving van de school was bedolven onder een flinke laag sneeuw. In de klassen werd Kerst uitbundig gevierd met een echt kerstbuffet. De kinderen namen zelf eten en drinken mee voor de hele groep en dit werd samen opgepeuzeld. Anderen zongen in de klas een lied of speelden een stuk op een instrument. Na het buffet trokken de leerlingen met een paar ouders de buurt in om kerstattenties rond te brengen.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.