Jozef Diks in Gelderse Koppen

KLARENBEEK – Op 9 december stond Jozef Diks in de Regiobode met een verhaal over zijn Hertenkamp in Klarenbeek. Hij kreeg een koninklijke onderscheiding voor ruim 60 jaar zingen bij het RK kerkkoor en het tientallen jaren verzorgen van de dieren in het hertenkamp tegenover de molen De Hoop. Harm Eens van TV Gelderland snuffelt wekelijks de kranten door en is voor zijn programma Gelderse Koppen op zoek naar interessante mensen. Hij ontdekte Jozef Diks in deze krant en zocht contact met hem. Vorige week maandag kwam hij filmen in Klarenbeek. Hij sprak met Diks en maakte mooie opnamen van de herten, geiten, eenden en kippen. Natuurlijk ook van de schitterende omgeving bij het hertenkamp. De opnamen zijn te zien op 12 januari bij TV Gelderland.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.