Home / Eerbeek / Après-ski in Eerbeek

Après-ski in Eerbeek

Een stampvolle zaal vol feestende mensen; de Après-ski party in Spoorzicht in Eerbeek afgelopen zondag was precies zoals het moest zijn. Honderden mensen, jong en oud, uit Eerbeek en de wijde omgeving, kwamen naar Spoorzicht om te genieten van de feestsfeer die door de deejays en zangers en zangeressen werd gemaakt. En het mooiste van alles was nog: wie naar buiten ging waande zich écht in Oostenrijk, want snowboots waren onontbeerlijk om met droge en warme voeten thuis te komen – foto Han Uenk

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.