Korfbalvereniging Rivalen volop in beweging

DOESBURG – De Doesburgse korfbalvereniging Rivalen viert in februari 2010 haar vijftigjarig jubileum. In die vijftig jaar is er veel veranderd, maar ook hetzelfde gebleven. Zo is Rivalen nog steeds een ondernemende vereniging met een grote maatschappelijke functie binnen Doesburg. De korfbalvereniging is continue in beweging. Volgend jaar is niet alleen een jubileumjaar maar ook wordt de accommodatie vrijwel volledig gerenoveerd en uitgebreid. Er komen twee kleedkamers bij en de vereniging krijgt een kunstgrasveld.

Om hiervoor geld in te zamelen is er de Club van 50 en in het weekend van 5 en 6 december was er in Sporthal Beumerskamp een grote loterij met prijzen, aangeboden door de plaatselijke middenstand. De loterij bracht 500 euro op en dat geld wordt besteed aan de feestelijkheden in februari 2010. Ook op sportief gebied gaat het steeds beter met de club. De jeugdafdeling presteert boven verwachting en om nog een extra stapje hoger te zetten, krijgen alle jeugdtrainers volgend jaar een trainingscursus.

Het sinterklaasweekend was een belangrijk weekend voor de club omdat de jongste leden, de F-pupillen, werden gehuldigd omdat ze voor het eerst op het veld een wedstrijd hadden gewonnen. De kinderen kregen een medaille en wat snoep helaas ging de derby tegen DLKV uit Didam wel verloren met 11-12.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.