Doesburgs Schoolzwemkampioenschap

In zwembad Den Helder in Doesburg werd door DWV, in samenwerking met Breedtesport Doesburg, het Doesburgs Schoolzwemkampioenschap gehouden. Na een voorbereidende training stonden de ruim vijftig deelnemers van de scholen uit Doesburg en Angerlo te popelen om van start te gaan met de echte wedstrijd.
DWV had het bad omgetoverd tot een heuse wedstrijdarena en er waren officials aanwezig om de wedstrijd volgens de reglementen te laten verlopen. Na het opdrogen van de spetters volgde de prijsuitreiking. Onder luid applaus kregen de nummers één, twee en drie van elke groep een medaille omgehangen en werd de wisselbeker voor de beste school uitgereikt aan de Trompetter uit Angerlo. Alle deelnemers mogen woensdag 6 of 13 januari namens het zwembad Den Helder in Doesburg gratis zwemmen.

www.dwvdoesburg.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.