Home / Dieren / Tom Hoefnagels naar biljartfinale

Tom Hoefnagels naar biljartfinale

DIEREN – De biljartwedstrijden in de vierde klas libre, die in de Gazelle-biljartzaal gespeeld werden, waren zeer spannend. Tom Hoefnagels uit Dieren won zes wedstrijden en verzamelde hiermee 12 punten. J.Hoogink en A. Bolderman wonnen ieder 10 punten. B. de Winter en L.v.d. Aa verzamelden ieder 8 punten en H. Wolfkamp en en G. van Uffelen ieder 4 punten. C. Nagelmaeker haalde 0 punten. Winnaar Tom Hoefnagels gaat deelnemen aan de gewestelijke finale in Amsterdam.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.