Schaakdiploma voor jeugdspelers

DIEREN – Een aantal jeugdschakers van de schaakvereniging Theothorne uit Dieren heeft een schaakdiploma gehaald. De schaaklessen van S.V. Theothorne worden door drie enthousiaste clubschakers gegeven op de dinsdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. Er wordt gewerkt met het Stappenplan van de Koninklijke Nederlandse Schaak Bond. Het laatste half uur van elke les is er tijd voor een partijtje schaak. De volgende tien lessen van het schaakseizoen is er een spannende competitie voor alle jeugdspelers. Aan het eind van de cursus wordt bekeken of er weer een beginnersgroep bij kan komen. Op de foto op de voorste rij: Bram, Stijn, Jesse en Diede van Stap 1 en op de achterste rij staan Casper, Jeroen, Ruben en Mark van Stap 2.

Piet Loerts, tel. 0313 – 416174
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.