Parkeerborden voor Buurtauto’s

DIEREN – Wethouder Harriët Tiemens van de gemeente Rheden onthulde zaterdag 12 december één van de twee parkeerplaatsborden van Wheels4all in Dieren. Ook overhandigde zij de bijbehorende vergunning aan Wheels4all-autobeheerder Maarten Beinema. De gemeente heeft bij beide Wheels-4all-auto’s in Dieren, in de Spoorstraat en de Gerard Nieboerstraat, borden geplaatst. Wheels-4all-leden kunnen hierdoor hun buurtauto makkelijker vinden en Wheels4all is beter zichtbaar in de buurt.

De huidige wheels4all-auto’s zijn een Toyota Yaris en een Fiat Grande Punto. De Toyota is te vinden op de Spoorstraat en de Fiat staat op de Gerard Neiboerstraat. Leden kunnen gebruik maken van alle Wheels4all auto’s in het land. De gemeente Rheden steunt de buurtauto want het vervangt vaak de tweede auto. Elke buurtauto maakt ongeveer vijf tot tien parkeerplaatsen overbodig. Hierdoor neemt de parkeerdruk af. Er wordt ook alleen in schone en zuinige auto’s gereden. Meer info op – foto: Martin de Jongh

www.wheels4all.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.