Kampioenen Veluwerijders gehuldigd

DIEREN / REGIO – Tijdens het Midwinterfeest van de Veluwerijders op 12 december zijn de kampioenen gehuldigd. Clubkampioen en winnaar van de tijdrit werd Jan van Oeveren uit Dieren. De tweede plaats was voor de kampioen van 2008 Marten van Zandwijk uit Brummen en de derde plaats was voor Rudy Baan uit Spankeren.

Randonneurskampioen, meest gereden kilometers, werd opnieuw Lidya Leeners uit De Steeg. Dit jaar heeft zij 22.384 kilometer gereden. Tweede werd Willem Boskamp uit Brummen met 15.500 kilometer, op de hielen gezeten door Adri Hofmans uit Zutphen met 15.083 kilometer.
De Veluwerijders reden in het seizoen 2009 in totaal 748.071 kilometer. Het totaal aantal kilometers, sinds het begin van de registratie, liep daarmee op tot 20.838.011 kilometer. Dat is ruim 520 keer de wereld rond.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.