maandag 18 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeDierenKampioenen Veluwerijders gehuldigd

Kampioenen Veluwerijders gehuldigd

DIEREN / REGIO – Tijdens het Midwinterfeest van de Veluwerijders op 12 december zijn de kampioenen gehuldigd. Clubkampioen en winnaar van de tijdrit werd Jan van Oeveren uit Dieren. De tweede plaats was voor de kampioen van 2008 Marten van Zandwijk uit Brummen en de derde plaats was voor Rudy Baan uit Spankeren.

Randonneurskampioen, meest gereden kilometers, werd opnieuw Lidya Leeners uit De Steeg. Dit jaar heeft zij 22.384 kilometer gereden. Tweede werd Willem Boskamp uit Brummen met 15.500 kilometer, op de hielen gezeten door Adri Hofmans uit Zutphen met 15.083 kilometer.
De Veluwerijders reden in het seizoen 2009 in totaal 748.071 kilometer. Het totaal aantal kilometers, sinds het begin van de registratie, liep daarmee op tot 20.838.011 kilometer. Dat is ruim 520 keer de wereld rond.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...