Ludiek maakt belofte waar

BRUMMEN / EERBEEK – Tijdens het Benefietconcert van 10 december overhandigde Sylvia van der Laag, vice-voorzitter van vrouwenkoor Ludiek, een cheque ter waarde van 750 euro aan Bob de Goede, broer van Brummense Tessa de Goede.

Hiermee loste Ludiek haar belofte in om in 2009 geld in te zamelen voor het behandelen van vijf kinderen in Guatemala. Begin dit jaar nam het koor het besluit om voor 2009 een goed doel te steunen en daarbij viel de keuze op stichting T.E.S.S. Unlimited, een initiatief van Tessa de Goede. Tessa werkt in Antiqua, een klein dorp in Guatemala, en probeert baby’s met een aangeboren hazenlip of met een andere handicap te helpen. Jaarlijks worden er in het ziekenhuis van Antiqua ongeveer vijfentwintig kinderen met een handicap aangemeld waarvan de ouders te arm zijn om alle ziekenhuiskosten te kunnen betalen.

Met het bijzonder goed bezochte benefietconcert en nog een optreden in woonzorgcentrum De Beekwal in Eerbeek sloot Vrouwenkoor Ludiek onder leiding van dirigente Barbara Boomkamp dit jaar uiterst tevreden af.

www.tessunlimited.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.