Home / Laag-Keppel / Internetcursus

Internetcursus

BRUMMEN / EERBEEK – De bibliotheken in Brummen en Eerbeek houden in januari 2010 basiscursussen internet. Deelnemers leren hoe ze informatie kunnen zoeken, oefenen in het versturen van berichten via e-mail en beschikken na afloop over voldoende kennis om thuis of in de bibliotheek overweg te kunnen met internet. De cursus wordt op drie dagen gegeven, mensen kunnen ervoor kiezen om alledrie de lessen te volgen voor 47,50 euro in totaal of slechts één of twee lessen voor 20 euro per les. Lessen vinden plaats op donderdagen 14, 21 en 28 januari en duren in Eerbeek van 9.45 tot 12.15 uur en in Brummen van 19.30 tot 22.00 uur. Voor meer informatie of inschrijven kunnen belangstellenden terecht in de bibliotheken van Brummen en Eerbeek.
 

Lees ook

Spitstijd-afsluiting Hummeloseweg in Laag-Keppel

LAAG-KEPPEL – De gemeente Bronckhorst is van plan eind de jaar de Hummeloseweg in Laag-Keppel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.