Vermiste vrouw aangetroffen

Op de Zutphensestraatweg in Velp heeft de politie in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 december een 38-jarige vrouw uit Nijmegen aangetroffen. De vrouw bleek eerder als vermist te zijn opgegeven. Agenten stelden een onderzoek in nadat er die nacht rond kwart over een gemeld was dat er een vrouw schaars gekleed en op pantoffels over straat zou lopen. Daarbij troffen ze de Nijmeegse aan. De vrouw was bevangen door de kou en maakte een verwarde indruk. Pas later bleek het om de vermiste Nijmeegse te gaan. De vrouw is teruggebracht naar waar ze thuishoort en maakte het naar omstandigheden goed.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.