Home / Regio / Hinder van zware sneeuwval

Hinder van zware sneeuwval

In de gehele regio heeft het verkeer zondag last van de sneeuwval. Toch leidde de neerslag niet tot grote problemen en persoonlijke ongelukken. Veel evenementen hadden te kampen met het feit dat veel mensen het advies van KNMI, Rijkswaterstaat en de ANWB opvolgden en thuis bleven. De harde wind in de ochtenduren zorgde er voor dat sneeuw op hopen werd geblazen van soms bijna een meter hoog. Loonwerkers waren de hele dag in de weer om sneeuw eerst weg te schuiven om de restanten vervolgens met pekel te lijf te gaan. Het resultaat was gering. Bussen en het treinverkeer werden ook getroffen door de zware sneeuwval en reden niet of met grote vertraging – foto Martin de Jong
Zie ook ons fotoalbum over de Winter in de Regio

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.