Home / Leuvenheim / Sfeervol kerstfeest Leuvenheim

Sfeervol kerstfeest Leuvenheim

Mooier kon het natuurlijk niet. Dikke sneeuwvlokken kwamen al de hele dag uit de lucht vallen. Dat geeft veel overlast, maar in Leuvenheim waren ze er wel blij mee, omdat ‘s avonds het kerstfeest op het schoolplein gevierd werd en door de sneeuw alles er nog sprookjesachtiger uit zag. De organisatie, Leuvenheims Belang, en obs De Rietgors, waren er flink druk mee, maar het resultaat mocht er zijn. De bodem van de pan glühwein was al snel in zicht en de oliebollen smaakten prima. Een echte Kerstman en kerstliedjes uit een draaiorgel maakten de avond tot een nog groter succes – foto: Sander Regelink

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.