Sfeervol kerstfeest Leuvenheim

Mooier kon het natuurlijk niet. Dikke sneeuwvlokken kwamen al de hele dag uit de lucht vallen. Dat geeft veel overlast, maar in Leuvenheim waren ze er wel blij mee, omdat ‘s avonds het kerstfeest op het schoolplein gevierd werd en door de sneeuw alles er nog sprookjesachtiger uit zag. De organisatie, Leuvenheims Belang, en obs De Rietgors, waren er flink druk mee, maar het resultaat mocht er zijn. De bodem van de pan glühwein was al snel in zicht en de oliebollen smaakten prima. Een echte Kerstman en kerstliedjes uit een draaiorgel maakten de avond tot een nog groter succes – foto: Sander Regelink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.