Soul in Soeren

Het was al dagen voordien uitverkocht, de X-Mas Party van soulband Brand New Bag in de Harmonie in Laag-Soeren. Het publiek werd niet teleurgesteld, want de band zette een puike show neer, die bol stond van de klassiekers uit de sixties. Special guest was Louis Windzak, die bekendheid geniet als de Nederlandse Otis Redding. Het tweede deel van het optreden stond dan ook helemaal in het teken van de muziek van Redding, die op jonge leeftijd overleed, maar toch een schat aan hits en onvergetelijke muziek naliet. Samen met Windzak, liet Brand New Bag horen ook dat repertoire goed aan te kunnen. De band is ook in 2009 weer gegroeid, zo was goed te horen.
Na afloop van het optreden, bleef het ook tijdens de after-party in De Harmonie nog lang druk en gezellig.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.