Vuurwerkshow

Op sportpark Het Nieuwland in Dieren knalde zaterdagavond het vuurwerk al alsof het nieuwjaar was. De ene na de andere fraaie vuurpijl schoot de lucht in. De mensen die er aan de gang waren bleken geen feestgangers die zich in de datum hadden vergist, maar mensen van de Witte Schuur uit Dieren, die een demonstratie gaven van al het moois ze vanaf heden te koop hebben. Dat de nadruk dit jaar weer méér op sierwerk ligt, was goed te zien. Vooral potten waaruit in hoog tempo de meest fraai gekleurde vuurballen schieten voerden de boventoon. De exotische namen als Cyclone, Crazy Magnolia, G-Spot, Watch This, S.O.S., For Your Eyes Only en Vertical Limit geven een inkijk in de gedachten van de Chinese vuurwerk-ontwerpers. En het publiek genoot en maakte na afloop graag gebruik van de uitgedeelde bestelformulieren. Het belooft een uitbundige en verlichtende jaarwisseling te worden – foto Wencel Maresch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.