Home / Dieren / IJsbaan Dierense speeltuin geopend

IJsbaan Dierense speeltuin geopend

Met man en macht is de baan de afgelopen dagen telkens weer sneeuwvrij gemaakt, waardoor het ijs gedurende de nacht aan kon groeien. Het ijs is er absoluut veilig, want het water is er opgespoten op een betonnen ondergrond en je kunt er dus niet doorheen zakken.

De openingstijden zijn voorlopig: maandag, dinsdag en woensdag van 13.00 tot 16.30 uur en van 18.30 tot 21.30 uur. Vrijdag – mits er voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn – van 10.00 tot 15.00 uur. Tijdens de Kerstdagen is de Dierense Speeltuin gesloten.

Meer informatie op: www.dierensespeeltuin.nl

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.