Home / Velp / Nieuw in gemeente Rheden: Spellenavond

Nieuw in gemeente Rheden: Spellenavond

VELP – Iedereen die het leuk vindt om spellen te doen, kan op vanaf 6 januari iedere woensdag terecht in De Poort in Velp voor een spellenavond. Bezoekers kunnen daar niet alleen schaken, dammen of triktrakken, maar juist ook moderne bordspellen als Carcassonne, Agricola, Memoir ’44, Manilla en vele andere spellen spelen. Sommige van deze spellen zijn in Europa niet eens verkrijgbaar. De leiding over deze avond is in handen van wijkbewoner Michiel Hendriks. Hij heeft zelf het spel The Nobels of Paris ontworpen, te vinden via www.boardgamegeek.com/boardgame/52461, en hij heeft darmee de landelijke prijs Ducosim Spelontwerp 2009 gewonnen. Iedereen vanaf twaalf jaar is tussen 20.00 en 21.30 uur welkom in De Poort aan de Heeckerenstraat 201 in Velp. De kosten zijn 2 euro per persoon per keer en dat geld wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe spellen.

Mjehendriks@hotmail.com

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.