Kerstsfeer neemt bezit van ‘t Rhedens

In de sfeervol versierde aula van ’t Rhedens in Rozendaal is het donderdag aan het eind van de middag wel gezellig, maar nog niet erg druk. De kerstmarkt, georganiseerd door 3VWO D, wordt op dat moment vooral bezocht door leerlingen en leraren. De ouders worden later verwacht. De leerlingen hebben de organisatie zelf op zich genomen: de taken zijn in de klas verdeeld. Zo is er zelf gezocht naar sponsoring, want alles wat op de markt wordt verkocht – van typische decemberlekkernijen als oliebollen en warme chocomel, tot leuke presentjes – is beschikbaar gesteld door Velpse winkeliers. Niet alleen is het organiseren van zo’n markt leuk om te doen, ook maken de leerlingen hiermee hun maatschappelijke uren. De bezoekers die ’s avonds komen, vooral ouders die al op school waren voor een tien minutengesprek, hebben hun steentje bijgedragen. De opbrengst van de markt is namelijk bestemd voor SOS Kinderdorpen, waar de school het hele jaar door acties voor houdt. Dankzij 3VWO D kan er weer 750 euro aan de pot worden toegevoegd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.