Home / Rheden / Maatschappelijk werk Carion gaat online

Maatschappelijk werk Carion gaat online

RHEDEN/ROZENDAAL – Jongeren uit de gemeente Rheden en Rozendaal kunnen nu ook online hulpverlening krijgen. Op www.internethulpverlening.nl kunnen jongeren van dertien tot en met drieëntwintig jaar anoniem en gratis terecht met diverse vragen, zoals bijvoorbeeld onzekerheid, eenzaamheid, verliefdheid of problemen met pesten, scheiden of drugs. Via de website kan van gedachten gewisseld worden met andere jongeren via een forum. Jongeren kunnen ook in contact komen met een maatschappelijk werker van Carion, die hiervoor speciaal is opgeleid. Jongeren kunnen op de website een account aanmaken en meteen hun vraag stellen en binnen twee dagen krijgt de jongere een antwoord.

www.carion.nl

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.