Langlaufen op de Posbank

De weersverwachtingen voor wintersport op de Veluwe zijn goed. Er wordt nog het hele weekend sneeuw verwacht. Dus sneeuwpret mogelijk voor iedereen!
Bij het Veluwetransferium Posbank met bezoekerscentrum van Natuurmonumenten (Heuvenseweg 5a, Rheden) heeft de VVV en fietsverhuur Rheden een kleine langlaufronde uitgezet. Er zijn schoenen en ski’s te huur voor maar 5,- . Ieder heel uur kunt u hier starten met deze leuke winterse activiteit. Na een korte instructie door de instructeur kan groot en klein aan de slag. De langlaufloipe ligt naast de Brasserie waar u van een heerlijke warme chocolademelk kunt genieten. Voor het langlaufen is het wel noodzakelijk om van te voren te reserveren om zeker te zijn van de juiste schoenmaat.

Bel voor meer informatie met de VVV Rheden: 026 – 495 30 50
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.