De Poort op TV Gelderland

LOENEN – Basisschool De Poort in Loenen werd maandag 14 december verrast met een wel heel speciale gast. Rond 13.00 uur kwam de Mini Cooper van Harm Edens het schoolplein oprijden. Harm presenteert het televisieprogramma Gelderse Koppen en bracht voor één van de uitzendingen een bezoek aan de leukste school van Gelderland. Alle kinderen die aanwezig waren, mochten Harm helpen bij de vooraankondiging van één van de onderwerpen in zijn programma. De kinderen van De Poort waren echte televisietalenten, want de opnamen gingen in één keer goed. Het resultaat is op dinsdag 12 januari om 18.20 uur te zien op TV Gelderland. Gelderse Koppen wordt elk uur herhaald.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.