Restauratie Kerk Hummelo rond

Na zo’n vijf jaar actie voeren is het streefbedrag gehaald en kan de kerk in Hummelo worden gerestaureerd. De totale kosten daarvoor bedragen 200.000 euro, waarvan de bevolking de helft bijeen moest brengen. Met de opbrengst van de Kerstmarkt, vrijdag 11 december, is dat bedrag ruimschoot bijeengebracht en kan de opknapbeurt voor de fraaie kerk dus worden uitgevoerd.

In het verleden werden veel acties gehouden, ondermeer met medewerking van Normaal-zanger Bennie Jolink. Ook de opbrengst van de Kerstmarkten gingen naar het restauratiefonds. "Wat ons betreft zit het er op, anderen moeten nu het stokje overnemen", wist één van de organisatoren vrijdagochtend. "Want een kerk heeft altijd geld nodig."
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.