Home / Doesburg / Rollatorroute in aanleg

Rollatorroute in aanleg

Op dit moment wordt hard gewerkt aan het eerste gedeelte van de rollatorroute in de wijk Noordelijk Molenveld in Doesburg. De route die grotendeels langs het Loddero loopt, is uitgestippeld door mensen van de Seniorenraad, Gehandicaptenraad, Wijkraad en de gemeente. De route moet het makkelijker maken om met een rolstoel of rollator naar het centrum te komen. Tevens kan deze route gebruikt worden als veilige looproute voor kinderen die naar de basisschool lopen en voor kinderen die van de basisschool naar de gymzaal aan de Armgardstraat gaan.
Het aanleggen van de rollatorroute is één van de projecten van het Kleine Stedenbeleid waarbij maatregelen worden getroffen om ouderen meer mogelijkheden te geven om zelfstandig te kunnen blijven wonen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.