Kandidatenlijst en verkiezingsprogramma PvdA

DOESBURG – Tijdens de ledenvergadering van de Partij van de Arbeid Doesburg van woensdag 25 november is de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma door de leden vastgesteld. In het Stadsbierhuys de Waag in Doesburg kwam een ruime lijst met vijftien kandidaten tot stand. Daarbij is een afgewogen mix van ervaren raadsleden en verjonging bereikt.

De ervaren Karel Gerritsen is lijsttrekker geworden en wordt bijgestaan door nieuwe enthousiaste kandidaten, die de gewenste vernieuwing in Doesburg willen uitdragen. Het verkiezingsprogramma is een balans tussen behoud van goede waarden, als solidariteit en zorg voor de zwakkeren en de noodzakelijk vernieuwing die Doesburg nodig heeft. De vernieuwing moet te zien zijn in Vitale economie, Duurzaam en groen beleid en Gezond samenleven. Op al deze punten geeft het verkiezingsprogramma van de PvdA een vernieuwende visie en een aantal concrete maatregelen onder het motto Doesburg: Sociaal en Vitaal!

Patricia Wevelkate-Hertgers staat op nummer twee op de kandidatenlijst en is tevens de jongste kandidaat. Op drie staat Ap Schrader die al sinds 2006 in de Doesburgse raad zit. Op vier staat de in Doesburg geboren en getogen Yvonne Irving-Schrader. De nummer vijf van de kandidatenlijst is Frans van der Krul en is sinds 2007 actief in de Doesburgse politiek.

www.doesburg.pvda.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.