Home / Doesburg / Eindejaarsreceptie vrijwilligers Carion

Eindejaarsreceptie vrijwilligers Carion

DOESBURG – De vrijwilligers van Carion in Doesburg zijn woensdag 16 december uitgenodigd voor een eindejaarshapje en -drankje op de Linie in Doesburg. Dit als blijk van waardering voor de vele diensten die binnen de organisatie door vrijwilligers worden verricht. Het werd een gezellige en drukbezochte receptie. Na afloop kreeg iedereen een kerstpakket mee naar huis.

Steunpunt Carion Doesburg heeft in samenwerking met andere Gelderse steunpunten een website waarop informatie is te vinden over vrijwilligerswerk in de buurt. Geïnteresseerden kunnen op www.vrijwilligerswerkregionaal.nl/doesburg terecht.

Jos du Bois, tel. 0313 – 472632
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.