Eindejaarsreceptie vrijwilligers Carion

DOESBURG – De vrijwilligers van Carion in Doesburg zijn woensdag 16 december uitgenodigd voor een eindejaarshapje en -drankje op de Linie in Doesburg. Dit als blijk van waardering voor de vele diensten die binnen de organisatie door vrijwilligers worden verricht. Het werd een gezellige en drukbezochte receptie. Na afloop kreeg iedereen een kerstpakket mee naar huis.

Steunpunt Carion Doesburg heeft in samenwerking met andere Gelderse steunpunten een website waarop informatie is te vinden over vrijwilligerswerk in de buurt. Geïnteresseerden kunnen op www.vrijwilligerswerkregionaal.nl/doesburg terecht.

Jos du Bois, tel. 0313 – 472632
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.