60 Jaar getrouwd

Donderdag 17 december was het 60 jaar geleden dat de heer en mevrouw Vermeulen-Kempers naar het gemeentehuis in Doesburg gingen om even te trouwen. Letterlijk ‘even’, want in die tijd trouwde men veelal voor de wet om in aanmerking te komen voor een huis. Op 10 mei 1950 zijn ze pas echt getrouwd, zoals ze het zelf zeggen. Een echt huwelijksfeest in de kerk en dat is ook hun hele leven de datum gebleven. Dus dit keer twee keer feest, nu en nog een keer op 10 mei volgend jaar. Burgemeester Kees Luesink kwam daarom donderdag op bezoek om het paar te feliciteren. Het echtpaar kreeg vier kinderen, twee jongens en twee meisjes en heeft vijf kleinkinderen. Ze zijn pas 86 en 81 jaar jong en hebben wel wat kleine kwaaltjes, maar samen runnen ze nog het huishouden. Heerlijk kunnen ze vertellen over vroeger toen ze nog aan de Kraakselaan woonden achter de boerderij van Staring. Ondanks dat ze toch wel veel leed hebben gehad heeft hun optimisme hen jong gehouden en ze zitten nog vol met humor en bekijken het leven zonnig. Meneer Vermeulen heeft altijd op de Blikfabriek (Verblifa) gewerkt – foto Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.