Mannen met inbrekerswerktuig aangehouden

De politie heeft op woensdagavond 16 december in Brummen drie mannen uit Litouwen aangehouden, omdat zij in de late uren in het bezit waren van inbrekerswerktuig.

De politie kreeg rond 23:15 uur de melding van een oplettende getuige die een verdacht voertuig had zien rijden op de Marsweg in Zutphen. De auto was inmiddels naar Brummen gereden. Agenten hielden de auto daar staande op de Arnhemsestraat en troffen daarin de 30-, 22-, en 23-jarige Litouwers aan. In de auto bleek een ruime hoeveelheid inbrekerswerktuig te liggen. Daarop hielden de agenten de drie aan en brachten hen over naar het politiebureau. De inbrekerswerktuig zijn in beslag genomen en tegen de mannen wordt proces-verbaal opgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.