Gastdirectie Jan van der Roost bij Nieuw Leven

ANGERLO – Muziekvereniging Nieuw Leven uit Angerlo bestaat in 2010 negentig jaar en dat willen de muzikanten niet ongemerkt voorbij laten gaan. Één van de onderdelen in het jubileumprogramma is een Play-inn, die georganiseerd wordt in samenwerking met niemand minder dan Jan van der Roost.

Binnen de wereld van harmonie en fanfare is Jan van der Rooste geen onbekende. Stukken als Arsenal, Condacum, Rikudim, Flashing Winds en A Highland Rhapsodie hebben al bij verenigingen op de lessenaar gestaan. Op 20 maart komt hij naar Angerlo om een gastdirectie te geven. De Play-inn van Harmonie Nieuw Leven biedt muzikanten uit heel Nederland de gelegenheid om Jan van der Roost te ontmoeten en tegelijkertijd te musiceren onder zijn leiding. Dit is een unieke kans om het verhaal achter de werken te horen en ze te spelen zoals de componist ze bedoeld heeft. Elke muzikant die Jan van der Roost wil ontmoeten, kan zich tot en met 10 januari inschrijven voor de Play-inn via www.nieuwleven-angerlo.nl.

www.nieuwleven-angerlo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.