Oliebollenverkoop Van der Zandt

De vrijwilligers van Drum- & Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt in Velp gaan aan het eind van het jaar weer druk aan de slag met de inmiddels bekende oliebollen. Op 29 oktober worden de eerste oliebollen gebakken volgens bakkersrecept en dan start ook de verkoop. De bollen kunnen worden gekocht bij clubgebouw zaal Odeon, in de Ijsselstraat bij dierenwinkel de Heer en de parkeerplaats bij de Golff. Daarnaast komen de vrijwilligers bij mensen thuis aan de deur en kan er worden besteld. Op 29 en 30 december kan dat via de website of telefonisch, tel. 026-3648013. Afhalen kan tot 31 december 13.00 uur in Odeon. De opbrengst van deze oliebollenactie is bestemd voor diverse projecten binnen de vereniging.

www.vanderzandtvelp.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.