Home / Velp / Oliebollenverkoop Van der Zandt

Oliebollenverkoop Van der Zandt

De vrijwilligers van Drum- & Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt in Velp gaan aan het eind van het jaar weer druk aan de slag met de inmiddels bekende oliebollen. Op 29 oktober worden de eerste oliebollen gebakken volgens bakkersrecept en dan start ook de verkoop. De bollen kunnen worden gekocht bij clubgebouw zaal Odeon, in de Ijsselstraat bij dierenwinkel de Heer en de parkeerplaats bij de Golff. Daarnaast komen de vrijwilligers bij mensen thuis aan de deur en kan er worden besteld. Op 29 en 30 december kan dat via de website of telefonisch, tel. 026-3648013. Afhalen kan tot 31 december 13.00 uur in Odeon. De opbrengst van deze oliebollenactie is bestemd voor diverse projecten binnen de vereniging.

www.vanderzandtvelp.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.