Afsluiting Posbank i.v.m. sneeuwval en gladheid

De Posbank is momenteel afgesloten in verband met gladde weggedeelten en valgevaar van bomen en takken door sneeuwval. Hierdoor is het betreden en/of berijden van de Posbank levensgevaarlijk. De Posbank is afgesloten voor alle bezoekers, inclusief hulpdiensten, en blijft afgesloten totdat deze geheel sneeuwvrij is en geen gevaar meer vormt voor de bezoekers. Houd er rekening mee dat het weggedeelte wellicht sneeuwvrij lijkt, maar dat er nog steeds valgevaar van takken en/of bomen dreigt door het gewicht van de sneeuw. Tevens kan er op een verderop/hogerop gelegen weggedeelte nog sneeuw liggen. De gemeente controleert het gebied regelmatig om vast te stellen of het gebied of een gedeelte hiervan weer opengesteld kan worden.

De volgende wegen naar de Posbank zijn afgesloten, komende van:
– Rozendaal: Beekhuizenseweg
– Velp: Kluizenaarsweg, Beekhuizenseweg
– Rheden: Schietbergseweg
– De Steeg: Na strooien zijn De Carolinahoeve en het Posbank-paviljoen via de Steeg te bereiken.
Bezoekerscentrum, Restaurant de Ruif, de Deel en restaurant Prinsheerlijk zijn wel bereikbaar via de Schietbergseweg (vanaf Pannenkoekenhuis Strijland) – foto Martin de Jongh
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.