Home / Laag-Keppel / Zakkenrollerij in Brummen

Zakkenrollerij in Brummen

Een 45-jarige vrouw uit Brummen werd maandag tussen 16.45 en 17.00 uur op de Gruttostraat in Brummen bij een supermarkt van haar portemonnee bestolen. De politie onderzoekt de zakkenrollerij.
De vrouw werd ’s avonds door de bank geattendeerd op het feit dat even daarvoor was geprobeerd om met haar creditcard te pinnen, wat overigens niet gelukt was. Op dat moment merkte de vrouw dat ze haar portemonnee miste. Haar bankpassen werden direct geblokkeerd, waardoor er geen geld van haar rekeningen is afgeschreven. Na het boodschappen doen bij de supermarkt is de portemonnee vermoedelijk uit de tas met boodschappen weggenomen. De politie blijft waarschuwen voor dergelijke praktijken. Voornamelijk bij het boodschappen doen, dient men alert te zijn op zulke zaken. Tevens raadt de politie aan nooit je pincodes af te geven aan mensen die zeggen namens een bank te bellen en/of spreken en uit eigen initiatief je hierover benaderen. Getuigen die het voorval hebben gezien en informatie hebben, wordt verzocht te bellen met 0900 – 8844.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.