Home / Laag-Keppel / Opening gemeenteloketten Brummen en Eerbeek

Opening gemeenteloketten Brummen en Eerbeek

BRUMMEN / EERBEEK – In verband met de komende feestdagen zijn de gemeentelijke loketten in Brummen en Eerbeek een aantal dagen gesloten. Zo is er geen avondopenstelling in het gemeentehuis in Brummen op donderdagen 24 en 31 december. In de periode van 28 tot en met 31 december is het gemeentehuis geopend tot 12.30 uur en ’s middags gesloten. Op maandag 4 januari 2010 gaat het gemeentehuis anderhalf uur later dan normaal open, om 10.00 uur. De dependance in Eerbeek is gesloten van maandag 21 december tot en met vrijdag 1 januari. Het Wmo-loket Wegwijs is, zowel in Brummen als in Eerbeek, gewoon geopend. In Eerbeek dagelijks van 09.00 tot 11.00 uur, in Brummen van 13.30 tot 15.30 uur, uiteraard met uitzondering van de feestdagen.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.