Home / Leuvenheim / Rijbewijs kwijt in Leuvenheim

Rijbewijs kwijt in Leuvenheim

LEUVENHEIM – De politie heeft vrijdagavond een 36-jarige automobilist uit de gemeente Rheden aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. De man werd tijdens een alcoholcontrole rond 22.50 uur staande gehouden aan de Arnhemsestraat in Leuvenheim. Uit een blaastest bleek dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar de automobilist een promillage blies van 1.7. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.