Leerlingen Cornelis Jetses zingen voor bewoners de Beekwal

EERBEEK – Het was alweer de vierde keer dat leerlingen van OBS Cornelis Jetses optraden voor de bewoners van het bejaardenhuis De Beekwal in Eerbeek. Dit keer kwamen dertien bewoners en zeven begeleiders naar de voorstelling op school kijken. Leerlingen uit groep zeven serveerden koffie, thee en warme chocolademelk en maakten een praatje met hun gasten. De bezoekers konden mooi vertellen over hoe het er vroeger op school aan toe ging. Langzaam kwamen ook de andere leerlingen erbij, waarna er werd gezongen voor de gasten. De lagere groepen zongen de wat makkelijker deuntjes, zoals O, Dennenboom. Groep vijf en zes zongen over de herdertjes, maar ook het Engels van I Wish You a Merry Christmas ging hen prima af. De kinderen uit groepen zeven en acht sloten het concertje af met Jingle Bells en Last Christmas. De bewoners van de Beekwal hebben werkelijk genoten. Bij het afscheid waren er cadeautjes en hartelijke woorden wederzijds. De middag liep uit en geen van de kinderen vond dit erg. Zij en hun bezoekers hebben genoten en alom hoorde je: ‘het was gezellig en tot volgend jaar’.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.