Home / Doesburg / Koude maar gezellige kerstmarkt

Koude maar gezellige kerstmarkt

DOESBURG – Zaterdag was Doesburg omgetoverd in een kerstsprookje. Vele gezellig aangeklede kramen in de kerstsfeer, de Kerstman en zelfs kerstvrouw maakten van de binnenstad een sprookje. Buiten de mooie kerstartikelen die er te krijgen waren was er natuurlijk ook glühwein en oliebollen en ander lekkers te krijgen om weer lekker warm te worden. Op diverse punten in de stad werden optredens gegeven met de altijd mooie kerstliederen. Het was de hele dag dan ook gezellig druk in de stad en het weer was zonnig en koud en dat maakte het dat de mensen nog meer in de kerststemming kwamen – foto Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.