Huldigingen kampioenen De Luchtbode

DOESBURG – Zaterdagavond werden tijdens een gezellige feestavond de kampioenen van P.V. de Luchtbode gehuldigd. Het eerste seizoen na de fusie van de IJsselbode en Luchtbode is erg goed verlopen en de vereniging heeft nu veel goede en sterke spelers die met elkaar de competitie aangaan op een leuke en sportieve manier.

Niet alleen een feestavond, maar ook een tentoonstelling en daar bleek dat de duiven niet alleen goed konden vliegen, maar ook nog eens mooi zijn. De keurmeester had het niet makkelijk de mooiste er uit te halen. Uiteindelijk werd P. War de eerste met het mooiste zestal. De kampioenen van de vereniging waren: W. Verhey generaal snelheid aangewezen, L. Rabeling generaal snelhei onaangewezen, J. van Ree & Zn generaal fond onaangewezen en gebr. Romb generaal fond aangewezen – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.