Home / Doesburg / De Marke geopend

De Marke geopend

DOESBURG – Vrijdagmiddag hadden bewoners, ouders en belangstellenden zich verzameld bij het gebouw De Marke aan de van Brakellaan in Doesburg. Dit nieuwe zorgcomplex is afgelopen jaar gebouwd en de bewoners zijn er erg blij mee om in zo’n mooi gebouw te mogen wonen. Nadat er eerst nog wat weerstand was van omwonenden, omdat het gebouw in hun ogen te massaal en hoog zou worden, hebben ze nu na bezichtiging alleen maar lof over het gebouw. Om precies kwart over twee trokken Gert, Peter, Bennie en Martin aan een touw om het ‘kado’ te openen. Hieruit ontsnapten vele gekleurde ballonnen en de opening was een feit. Hierna kon iedereen het fraaie gebouw aan de binnenkant bekijken en genieten van een hapje en drankje. Vol trots lieten de bewoners hun mooie appartementen zien – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.