Theaterworkshops voor kinderen

DIEREN – Vanaf 28 januari vinden er in de Oase in Dieren acht weken lang theaterworkshops plaats voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar. De workshops bestaan uit drama, zang en dans. Ervaring is niet nodig, iedereen kan meedoen. De kinderen die zich opgeven vormen een vaste groep voor alle workshops. Op de laatste les mogen familie en vriendjes komen kijken naar wat de deelnemers allemaal hebben geleerd. De lessen vinden plaats op donderdagmiddagen van 16.00 tot 17.30 uur. De eerste workshop is op 28 januari, maar om te kijken of ze het wat vinden, zijn kinderen op 21 januari al welkom voor een gratis proefles. Deelname aan de acht workshops kost 25 euro.

Inschrijven: tel. 0313-415357
b.nobbe@cairon.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.