Home / Dieren / Inzameling voor actie kersttas

Inzameling voor actie kersttas

DIEREN – Zondag verzamelden vrijwilligers levensmiddelen in de Emmauskerk in Dieren. Overigens net als in een aantal andere kerken. De verzamelde artikelen worden verspreid over kersttassen, die bedoeld zijn voor mensen met een minimuminkomen. Zo hebben zij een extraatje in de dure decembermaand. De betreffende PCI of Diaconie zorgt ervoor dat de goederen worden afgeleverd op de bij de Diaconie/PCI bekende adressen en bij de Stichting Mensen in de Bijstand (MidB) – foto: Wencel Maresch

www.midb.nl

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.